gallery/logo

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kan je aanmelden door een mailtje te  sturen met je wensen naar info@volendambusinesscenter.nl of door via het contactformulier een berichtje te sturen. Wij vragen je om wat gegevens zodat we een gebruikerscontract voor je kunnen opstellen. Na het tekenen van dit contract krijg je inloggegevens voor de website, een toegangscode voor de deur om binnen te komen en de gegevens voor het internet en de printer.

 

Moet ik een contract tekenen om te kunnen werken?

Als je je inschrijft voor een werkplek of kantoor zul je het gebruikerscontract moeten tekenen. Dit is omdat je met meerdere mensen een werkplek en internet zult delen en we willen het graag voor iedereen goed geregeld hebben. Hier staan gelijk de algemene voorwaarden in. Je mag wel van te voren een keertje komen werken om te proberen zonder contract. Dit moet wel op afspraak (mail naar info@volendambusinesscenter.nl).

 

Wat zijn de openingstijden?

Van maandag tm vrijdag van 8.00-18.00. Binnen deze tijden kun je zelf binnen komen met je tag. In de toekomst zullen de openingstijden ruimer worden afhankelijk van waar vraag naar is. In overleg zijn avonden en zaterdagen mogelijk. 

 

Mag ik mijn kantoor/werkplek zelf inrichten?

Nee. Wij houden de werkplekken graag rustig en in dezelfde stijl dus je mag helaas niet je werkplek zelf inrichten. Als je wensen heb voor je kantoor/werkplek, laat het dan weten.

 

Moet ik voor een flexplek een vaste dag aangeven?

Ja. Op deze manier kunnen we regelen dat er op jouw vaste dag altijd een plekje vrij is voor je. Wil je liever meer flexibiliteit in je werkdagen dan is de 10 rittenkaart daar een uitkomst voor. Dan kan je zelf online een plekje reserveren wanneer jou dat uitkomt. 

 

Hoe reserveer ik een flexplek via de 10 rittenkaart?

Na inschrijving krijg je inloggegevens voor de website en kun je hier reserveren. Ook kun je onderaan de 'contact en reserveren' pagina op deze website via de knop 'flexplek reserveren' zelf je plekje reserveren.

 

Hoe koop ik een 10 rittenkaart?

Met je inloggegevens kun je ook de 10 rittenkaart in de shop aanschaffen. Deze dient via mollie of paypal direct betaald te worden. Een factuur voor je administratie volgt later via de mail. Of je stuurt een mail naar info@volendambusinesscenter.nl 

 

Kan ik gewoon binnen lopen bij Volendam Business Center?

Nee dat gaat helaas niet. Wij willen de hard werkende ondernemers niet onnodig storen. Als je ingeschreven bent dan krijg je een toegangstag voor de deur en kun je je zelf binnen laten binnen de openingstijden. Als je nog niet bent ingeschreven kun je Volendam Business Center alleen op afspraak bezoeken (mail voor afspraak naar info@volendambusinesscenter.nl).

 

Moet ik stil zijn in de gezamenlijke werkruimte?

Praten en telefoneren is toegestaan zolang het op een beschaafd niveau blijft. Het is een werkplek en het moet geen theekransje worden. Daar hebben we zithoek en de bar in de keuken voor. Privé telefoontjes of gesprekken mogen gevoerd worden in de vergaderruimte mits deze vrij is.

 

Mag ik mijn eigen eten/drinken meenemen?

Natuurlijk! Er is een koelkast aanwezig in de keuken om het in te bewaren. Ook is er een fornuis en magnetron om je eten te bereiden.

 

Mag ik mijn hond meenemen?

Nee. Helaas in verband met allergiën hebben we onze eigen kantoorhond ook moeten ontslaan.

 

Welke diensten zijn er?

Binnen Volendam business Center kun je gebruik maken van razendsnel internet via glasvezelverbinding. Ook is er een draadloze printer aanwezig en staat er een goede koffiemachine. We hebben een vergaderruimte die per uur te huren is (zie opties en tarieven). De flexruimte is ook als grote sprekersruimte te huren maar alleen op zaterdag. Geef even via een mailtje door als je wilt dat er koffie/thee/water/sap en koek/cake aanwezig is voor je gasten. Tegen een kleine meerprijs wordt dit geregeld. Er hangen muziekboxen en er zijn mogelijkheden om presentaties te geven via een beeldscherm. 

 

Verder zijn er uiteraard wc's aanwezig, een volledig ingerichte keuken met barretje om te lunchen en een zithoek met akoestisch meubilair waar je even rustig kan praten of bellen. In de flexruimte zijn meerdere werkplekken beschikbaar: een tafel voor 4 personen, hoog-laag bureau's en soloplekken aan het raam. Voor de hoog-laag bureau's zijn er ook geluidsabsorberende schermen aanwezig voor meer privacy en stilte. Alle werkplekken zijn uitgerust met ergonomische bureaustoelen van het topmerk Ahrend.

Wordt sociaal

Telefoon:

+316 53 36 91 24

E-mail:

info@volendambusinesscenter.nl

Adres:

Volendam Business Center

Bellstraat 5 (boven)

1131 JV Volendam

Nederland

Registreer je voor exclusieve aanbiedingen.
E-mail  
  
gallery/dsc_2677

Veelgestelde vragen