Hallo ondernemer!

 

Misschien herken je dit wel. Je bent net begonnen met je eigen bedrijf en hebt eigenlijk nog niet genoeg inkomen om een kantoor te huren. Je werkt nu dus thuis en dat bevalt op zich prima maar het is ook wel eenzaam, zo alleen. Je zou wel weer eens ‘collega’s’ willen hebben waar je even mee kan praten of sparren.

 

Of misschien zoek je wel een professionele plek waar je klanten kunt ontvangen of training te geven.

 

De meeste oplossingen in Volendam zijn voor ondernemers behoorlijk aan de prijs. Kantoorruimtes zijn al snel 800,- per maand en zitten dan vaak niet op een fijne locatie. Vergaderruimtes zijn vaak al helemaal niet te betalen. Hier willen wij bij Volendam Business Center verandering in brengen.

 

Een eigen kantoor, een fulltime bureau in een gedeelde werkruimte of een flexplek voor 1 of meerdere dagen; alles kan! Zowel kleine als grote ruimtes om te huren zodat je er kan vergaderen, een training kan geven of een presentatie kan organiseren. Wij hebben het voor je.

 

Dus zoek je een professionele, inspirerende werkplek waar je contacten kan leggen met andere ondernemers? Zoek dan niet verder en vul het contactformulier in!

Wordt sociaal

Telefoon:

+316 38 29 80 04

E-mail:

info@volendambusinesscenter.nl

Adres:

Volendam Business Center

Bellstraat 5 (boven)

1131 JV Volendam

Nederland

Registreer je voor exclusieve aanbiedingen.
E-mail  
  

Over ons